o nama

Istorijat firme

Osnivanje firme

"ALFA-BP" je porodična firma osnovana 1996. godine.

U prvoj fazi razvoja preduzeća, bavili smo se poslovima iz oblasti spoljne trgovine. Ugovarali smo setvu kukuruza kokičara na više lokacija u Vojvodini i izvozili kupcima u Skandinaviji. Pored kukuruza kokičara, isporučivali smo i veće količine različitih vrsta sušenog povrća. U isto vreme, bili smo predstavnici za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju nekoliko stranih kompanija koje su proizvodile opremu i sirovine za prehrambenu industriju. Kroz ovaj posao upoznali smo skoro kompletnu industriju hrane kod nas iz čega će proisteći želja za širenjem delatnosti i daljim razvojem.

2000. godine počinje druga faza razvoja našeg preduzeća. U saradnji sa inostranim partnerima, otvorili smo pogon za proizvodnju dehidriranih supa pod imenom TONNY. Naš cilj je bio da kupcima ponudimo proizvode napravljene od odabranih domaćih sirovina, sa manjim sadržajem soli kako bi svaki pojedinačni ukus još više došao do izražaja, a sve sa idejom da naši potrošači dobiju zdraviji i kvalitetniji proizvod.

Treća faza je započeta 2006. godine kada je krenula proizvodnja testenina. Te godine smo instalirali opremu za proizvodnju testenina najnovije generacije. Testeninu pravimo od pšenične krupice iz najboljih vojvođanskih mlinova i držimo visok kvalitet naših proizvoda, a najbolji pokazatelj da smo na pravom putu je prodaja testenina koja konstatno raste.
Kao i svi renomirani proizvođači testenina, uvidevši potrebu za kontrolom kvaliteta, zdravstvene ispravnosti i obezbeđivanja konstantnog kvaliteta naših proizvoda 2011. godine dobili smo sertifikat HACCP sistema.

Naš cilj će uvek biti da potrošačima ponudimo zdravu, visoko kvalitetnu i bezbednu hranu po pristupačnim cenama.
Prijatno!

Naša prodajna mreža

Dozvolite da osvojimo Vaša srca!

Od proizvodnje do rafa, od rafa do porodične trpeze... pravi put za savršen užitak